dinsdag 11 december 2012

D.I.Y. Christmas tree with colours from Pure and Original (deel 2)

Afgelopen week plaatste ik een DIY kerstboom, gemaakt van oude latjes hout en geverfd met de kleur Bone van Pure & Original. De sfeer van deze boom was simplicity white, toepasselijk bij het weer van vorige week: sneeuw! Maar niet alleen simplicity white is een geliefde sfeer, je kan je DIY kerstboom natuurlijk helemaal naar eigen wens invullen. Daarom gaf ik de kerstboom dit keer een blauw tintje, wederom met het krijtverf van Pure & Original. De verf is zowel verkrijgbaar voor de muur, als lak voor hout en als vloerverf ( later meer ). 


Deze blauwe kleur Atria is mijn favoriet, vergrijsd blauw maar toch een hele warme uitstraling. Ik wilde het liefst de hele kerstboom met deze kleur verven. Maar wat mij juist mooi leek is om verschillende tinten blauw en bruin met elkaar te combineren. Zo krijgt de kerstboom een speels effect. Voor deze boom gebruikte ik de kleuren Atria, Poetic Blue ( fris groen), Silver like en Earth Stone. 


De 124 kleuren krijtverf van Pure & Original maken het mogelijk dat je veel verschillende combinaties kan maken. Alle kleuren hebben een natuurlijke vergrijsde look wat er mooi staat in combinatie met hout, maar ook juist in een heel strak licht interieur. Zijn de volgende kleurcombinaties wellicht iets voor jouw DIY Kerstboom?


Yellow Summer Tree
De gele warme tinten geven een zomers tintje aan de kerstboom. Leuk om te combineren met veel witte kerstaccessoires.


Traditional Tree
De groene vergrijsde kleuren zorgen voor een traditionele look. Door verschillende tinten groen met elkaar te combineren krijgt de boom een speels effect. Ik denk dat het mooi is om deze tinten te combineren met veel houten kerstaccessoires.

 Red chic
De roodtinten geven de kerstboom een hele andere look dan we gewend zijn. Door een combinatie te maken met zwarte kerstaccessoires krijgt de boom een chique uitstraling.


Klik hier om naar de DIY kerstboom post te gaan in de sfeer simplicity white.
 
 Met dank aan Pure & Original.


Styling & fotografie | Souraya Hassan, Binti Home

4 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren heb je gebruikt!! Echt heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie kleuren! Love it! Die andere kleurencombinaties zijn trouwens ook heel mooi! Bedankt voor de inspiratie :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya