zondag 23 november 2014

Copper Orange & Black in de webshop

Copper Orange trendkleur

Volgens Akzonobel is Copper Orange dé trendkleur voor 2015. Tijdens de styling voor de perspresentatie van het trendboek Colour Futures heb ik twee settings met Copper Orange mogen maken. Omdat koper helemaal de kleur van nu is heb ik een aantal producten van koper in de webshop staan in de kleursetting Copper Orange. Je kan het gebruiken als accentkleur en het is dan ook mooi te combineren met pastelroze, wit en grijstinten. Zit er iets voor jou bij? Wees dan snel want het zijn enkele artikelen, op=op!

Orange is the new black

Naast koper houd ik ook erg van oranje in de vorm van terracotta of cognac. Deze kleur in combinatie met zwart zorgt voor veel contrast en diepte. In de kleurstelling Orange is the new Black heb ik verschillende woonaccessoires in de webshop staan zoals oranje vazen, een zwarte karaf én een prachtige vitrine van hout en metaal. Ook deze items zijn allemaal enkele stuks. Je kan de selectie producten vinden in het lookbook. Veel shop plezier!

Fijne zondagavond. 

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

3 opmerkingen:

  1. Oh wat fijn! Helemaal mijn favoriete kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooie verschillende kleuren oranje gecombineerd op de foto! Ik vind dit wel wat hebben, ben dit palet aan kleuren nog niet zo vaak tegengekomen. Benieuwd wat 2015 gaat brengen, perfecte najaars kleuren namelijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya