maandag 24 november 2014

Citytrip Valencia : Bed and Breakfast ABCYou in Russafa

ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Citytrip Valencia

De afgelopen week was ik samen met mijn goede vriendin Naomi in Valencia. Ik ken haar van de opleiding Artemis styling academie en sinds de toelatingsdag zijn we onafscheidelijk. Onze gezamenlijke liefde voor mooie producten, styling en creativiteit bindt ons. Maar ook zeker onze karakters zorgt voor een mooie en dierbare vriendschap.  Een inspirerende citytrip naar Valencia leek ons dan ook echt een goed idee!

Een tijdje geleden kwam ik de Bed and Breakfast ABCYou tegen op Instagram en nadat we een kijkje hadden genomen op de website hebben we meteen geboekt! Wouter en Daphne zijn de trotse eigenaars van deze Bed&Breakfast die past één jaar bestaat. Dit super leuke stel komt uit Nederland en hebben keihard gewerkt om een prachtig verblijf te creëren voor de bezoekers uit de hele wereld. En dat is zeker gelukt! Een inspirerend Bed & Breakfast waar ze de liefde voor de stad terug laten komen. Daarnaast is de locatie ook perfect, aan de rand van de inspirerende wijk Russafa en dichtbij het centrum. Zeker een must-stay als je naar Valencia gaat!

ABCYou Coffeebar

Op de begane grond bevindt zich de koffiebar waar je als gast elke ochtend kan ontbijten maar als bezoeker ook heerlijk koffie en verse sapjes kan drinken. In de hal naar het trappenhuis hangen een paar terracotta plantenpotten op z'n kop en een inspiratiebord gemaakt van OSB hout staat tegen de wand. De mooie wandtegels geven deze hal al een warme uitnodigende uitstraling.

In de koffiebar staan verschillende witte tafels met een houten bank en witte stoeltjes. Prachtige tegels op de vloer en leuke accenten door het gebruik van cactussen. De lichtletters ABCYou hebben een mooi plekje midden op de wand. Ook hebben ze een mini shop aan de wand hangen met leuke producten die je kan kopen. 


Entree hal ABCYou Bed And Breakfast Valencia


Coffeebar ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Coffeebar ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Lichtletters Coffeebar ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Minishop Coffeebar ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Coffeebar ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Menu Coffeebar ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Details cactus Coffeebar ABCYou Bed And Breakfast Valencia

Slaapkamer ABCYou 

Eenmaal op de kamer zagen we weer een prachtige tegelvloer met een mooi motief én okergeel! :). Een mooie kamer met hoge ramen met uitkijk op de binnentuin. Werkelijk een prachtig authentiek plafond waar een speelse lamp aan opgehangen is. Het nachttafeltje is een (oude) ton met hierop de TrashMe lamp van AndTradition. De kamer is ruim en een heerlijk verblijf voor twee personen, we hebben dan ook echt genoten. 

Dankjewel lieve Daphne en Wouter voor jullie gastvrijheid, jullie tips en heerlijke ontbijt. Heel veel succes met jullie mooie Bed&Breakfast en zeker tot ziens!

Slaapkamer Bed And Breakfast ABCYOU Valencia

Slaapkamer Bed And Breakfast ABCYOU Valencia

Slaapkamer Bed And Breakfast ABCYOU Valencia

Authentiek plafond Slaapkamer Bed And Breakfast ABCYOU Valencia

Slaapkamer Bed And Breakfast ABCYOU Valencia

Nachttafel Slaapkamer Bed And Breakfast ABCYOU Valencia

Hanglamp slaapkamer Bed And Breakfast ABCYOU Valencia Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

3 opmerkingen:

  1. danke für die wunderschönen bilder und inspirationen!!!
    alles liebe von angie aus deutschland

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een gave plek en geweldige foto's!
    Super leuk! Op het lijstje voor een Valancia tripje!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya