woensdag 10 september 2014

Tafelstyling en fotografie voor HEMA BLOG

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Hema met de vraag of ik wilde gaan bloggen voor de nieuwe Hema Blog. Een eer en een groot compliment! Ik word altijd erg blij van de producten van HEMA en om er nu over te gaan bloggen is dan ook super. Vandaag gaat HEMA blog officieel live waar, in samenwerking met 22 bloggers, dagelijks artikelen worden geplaatst in de categorieën: mode, foto, wonen, beauty, blij makers en food. Daarnaast is er een Blog Academy waar startende bloggers de kans krijgen ook voor Hema te bloggen. Ik zal gaan bloggen in de categorie wonen over Hema producten die ik gebruik in mijn eigen styling projecten en interieur. Super leuk om hier aan mee te werken, wat vind jij van de nieuwe Hema Blog?




Er staan nu twee blogs online die ik heb geschreven voor HEMA Blog : het decoreren van je eettafel en het sturen van een persoonlijke ansichtkaart met je telefoon. Ik heb zojuist weer een nieuwe blog ingeleverd die binnenkort geplaatst zal worden, ben benieuwd!


Tafelstyling

De styling van tafels vind ik erg leuk om te doen omdat ik kan werken met kleuren, bloemen en thema's. Een tafel stylen kan voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld voor een feestje, een belangrijke dag of gewoon voor een gezellige lunch met familie of vriendinnen! Voor deze tafel gebruikte ik het basis servies van HEMA verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en turquoise. Wat ik zo leuk vind aan dit servies is dat je het makkelijk kan combineren en zo een speelse uitstraling kan geven aan je eettafel. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om alles in één kleur te houden voor een rustige en strakke uitstraling. 






   
Benieuwd hoe ik verder te werk ben gegaan met de styling van deze tafel? Lees dan de rest van de blog op HEMA Blog. Heb je vragen over producten op deze foto's? Laat dan gerust een comment achter of stuur een e-mail naar info[@]binti-home.nl. 

// Today Hema will launch their new HEMA BLOG and I am really excited to share that I am one of the 22 bloggers. I will write in the category LIVING about how I use the products from Hema in my home and stylingprojects. For this first blogpost I created a tablesetting. Take a look at the blog on HEMA BLOG. Hope you'll like it. 

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

10 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk! De hema-blog zelf is ook leuk met veel goede ideetjes. Wel jammer dat je de hemablog niet toe kunt voegen op bloglovin. Dan vergeet ik steeds te kijken..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat super leuk! Nog meer Binti inspiratie!
    Succes! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ¿A qué hora hay que pasarse a desayunar?
    :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd Souraya! Superpost heb je er van gemaakt! Liefs Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben erg benieuwd naar waar je deze gave tafel met grijs bankje hebt gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel gaaf! Prachtige tafelstyling en servies ook, het geeft echt sfeer! Zelf heb ik voor de horecazaak nieuw materiaal bij de Heeren Willems gehaald, ga proberen of ik deze look ook kan creëren.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heb je toch een leuke eettafel! Mooie lichte kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke eettafel zeg. Ben al geruime tijd bezig om te bedenken welke tafel ik ga kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya