vrijdag 5 september 2014

Dankbaarheid & geluk

Dankbaar. Het gevoel van dankbaarheid en geluk gaat de afgelopen tijd regelmatig door mij heen. Ik heb er niet echt bij stil gestaan op deze blog, maar eind augustus was het precies 5 jaar geleden dat ik begon met werken.


Freelance stylist

Ik ben na mijn opleiding aan Artemis styling academie eerst begonnen met freelancen naast een parttime baan. Ik wist door mijn afstudeerstage dat ik voor mezelf wilde beginnen, maar ik wilde dit wel rustig opbouwen. Ik zou dit dan ook iedereen aanraden die voor zichzelf wil beginnen. Doordat ik een inkomen had uit mijn parttime baan was ik echt vrij om te doen met mijn eigen bedrijf. Hierdoor kon ik goed bepalen wat ik leuk vind om te doen en heb aan veel verschillende inspirerende projecten mogen werken. In maart 2013 begon het echt te kriebelen en omdat het goed ging met Binti Home heb ik de stap genomen om 100% voor mezelf te gaan werken. 


Binti Home

De stap om vorig jaar volledig voor Binti Home te gaan is de beste keuze die ik heb kunnen maken. Ik kan mij nu focussen op mijn bedrijf en ik voel me zo gezegend dat ik kan doen waar ik blij van word. Ik probeer altijd mijn gevoel te volgen, mijn hart. Dit is dan ook de kern van Binti Home, en meteen ook de betekenis van de naam. 'Binti' is Arabisch voor 'mijn meisje', 'mijn dochter'. Deze persoonlijke benadering is dan ook de basis van elk project. 

Dankbaar

Ik ben ontzettend dankbaar en zeer bewust van alle mooie projecten die op mijn pad komen. Het is keihard werken, soms meerdere projecten tegelijk met de nodige deadlines. Maar het geeft zo'n voldoening als een project is afgerond dat ik het met zoveel plezier doe en het dan ook meer dan waard is. Ook ben ik dankbaar dat ik veel inspirerende mensen heb leren kennen en de steun van mijn lieve vrienden en familie. Een extra moment van geluk was dan ook toen de Vtwonen van deze maand binnen kwam. Hier staat een interview in over Binti Home van maar liefst 6 pagina's en foto's van mijn huis. Dit is echt zo'n eer en compliment! Een beetje gek om mezelf en mijn huis zo in het tijdschrift te zien staan, maar wel ontzettend leuk! Bedankt voor alle lieve reacties op Facebook, Instagram en e-mail. De Vtwonen ligt nog ruim twee weken in de winkels, heb jij hem al? Fijn weekend!


'Live the life you love & do what makes you Happy'


Fotografie : Binti Home

6 opmerkingen:

 1. Zeg! Dus naast de bloggerseditie van de vt wonen sta je ook nog eens in de reguliere uitgave van deze maand?!! Toe maar, hahaha ;-)
  Wat heerlijk, Souraya!
  En helemaal te danken aan je talentvolle en hardwerkende zelf.
  Het is een feestje om je te volgen en te zien hoe jij je blijft ontwikkelen en je creativiteit vormgeeft.
  Ik hoop dat je nog heel veel mooie projecten mag blijven doen en je Binti Home steeds weer naar een hoger niveau tilt. Je hebt een prachtige en herkenbare eigen stijl waardoor we jouw persoonlijkheid overal een beetje in terug zien. Het is fijn en verfrissend te zien hoe jij zo goed je eigen ding blijft doen.
  Ik bewonder je in elk geval enorm, ik weet dat het hard werken is...
  Heel veel liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi en helemaal verdiend!
  Geniet ervan! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super lieve post en alles dik verdiend door heel hard te werken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, wat een droom om dit als blogger mee te mogen maken!
  Ik bewonder je om wat je allemaal doet en tot nu toe bereikt hebt. Je maakt altijd super mooi en inspirerend beeld. Veel succes nog!

  Liefs Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Souraya! Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum. Ik ben zelf als collega woon-blogger en woon-styliste een vaste bezoekster van jouw inspirerende Binti Home blog. Ik bewonder vooral ook altijd jouw frisse en moderne foto's en jouw manier van stylen welke ik vrijwel altijd super mooi en leuk gedaan vind.

  En wat moet het na 5 jaar ook als een droom voor je zijn die uitkomt om in de Vtwonen met jouw gloednieuwe huisje te mogen staan, echt super! Ga zo door, op naar een 10-jarig jubileum! Toch!?

  Gr. Susanne - www.stijlvolstyling.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya