vrijdag 8 maart 2013

Lovely weekend with my new camerabag


Het is bijna weekend, weer een fijne werkweek achter de rug.. en een leuke verjaardag! Vorige week kocht ik dan eindelijk een nieuwe Full-frame camera van Nikon welke ik afgelopen dinsdag meteen kon uitproberen tijdens de fotografie van een binnenkijker. Deze binnenkijker fotografeerde ik bij Helga van JT Design in haar prachtige woning in een oud schoolgebouw in Den Haag, uiteraard later meer hierover!


Al een tijdje wilde ik een nieuwe camera en ik ben erg blij met de keuze voor deze Nikon D600. De komende tijd staan er al een aantal binnenkijkers gepland dus de camera komt goed van pas. Van mijn schoonouders kreeg ik deze gave cameratas van Designstraps. Een stoere canvastas met handvaten van leer, met erin een speciale invulling voor de camera, lens en accessoires. 

Credits: Het krukje kreeg ik een tijd geleden van mijn tante, de vaas is van House Doctor met hierin kersenbloesem ( wat bloeien ze langzaam..) en de stoel is van Fritz Hansen.



Toen ik de camera uitpakte ging ik er natuurlijk meteen mee aan de slag. Daarom hier wat kiekjes in huis. Het was al wat aan het schemeren buiten dus perfecte lichtinval was er helaas niet, maar toch maakt de camera prachtige foto's in vele lichtomstandigheden, toch wel een groot verschil met mijn camera hiervoor.

Ik wens jullie een fijn weekend! 


Fotografie : Binti Home

6 opmerkingen:

  1. Ik kan me voorstellen dat je blij bent met je camera! Dat krukje vind ik geweldig trouwens :)

    Jij ook een fijn weekend Souraya!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi! Fijn hè, zo'n nieuwe camera! Mooie foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk! Zo'n mooie camera. Heb je deze foto's er ook mee gemaakt? Heel mooi! Lekker fris! Fijn weekend!

    Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi! Ik zag al iets op instagram via Helga voorbij komen hierover :)
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zag je prachtige foto's al op instagram maar om ze hier groter op je blog te zien is nog mooier! Fijne inspiratie Souraya :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie frisse kleuren en afbeeldingen. Hier worden wij weer helemaal vrolijk van. Erg leuke inspirerende blog! veel succes. Groetjes LENTstyles - www.lentstyles.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya