woensdag 25 juli 2012

Binnenkijker kleurrijk appartement Den Haag in de Flair


In de Flair van deze week staat een binnenkijker die ik heb gefotografeerd. Het kleurrijke en vrolijke appartement is van Anuschka Odau, eigenaresse van webshop Hipaholic. Haar stijl is speels en kleurrijk, dat zie je ook terug in haar interieur. Anuschka heeft een creatief gevoel voor styling waarbij ze oude en nieuwe producten combineert. Zo komen de witte balie/toonbank, tafel uit de keuken o.a. bij de Kringloop vandaan. Dit combineert ze dan weer met producten die ze verkoopt via haar webshop zoals de kussens, muurhangers, theedoeken en kleurrijke beeldjes. Ik vind het een erg leuke productie geworden, Anuschka bedankt voor je gastvrijheid!


In the dutch magazine Flair from this week, there is a home production which i've photographed. The colourful and cheerful apartment belongs to Anuschka Odau, owner of webshop Hipaholic. Her style is playful and colourful, that you see reflected in her interior. I think it's a really nice production, thank you Anuschka for your hospitaliy!


Styling, fotografie & productie : Souraya Hassan, Binti Home
Interview : Eva Lunshof
Shopping : Jasmijn Stegeman


Oproep : Binnenkijken bij jou?
Heb jij een inspirerend, kleurrijk, stijlvol, apart, verhalend interieur? Het maakt niet uit of het een appartement is of een landhuis, wanneer een interieur een verhaal verteld is het altijd leuk om te fotograferen! Lijkt het je leuk om een binnenkijker van je woning te laten maken? Ik ben altijd op zoek naar nieuwe inspirerende woningen! Neem dan contact op via info@binti-home.nl

1 opmerking:

  1. Oh kijk, je hebt ook nog een blog. LEUK!
    Wat een heerlijk kleurrijk interieur, hoe gaaf als je huis in zo'n blad staat! ;)

    Je hebt een nieuwe volger hoor!

    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya