dinsdag 23 april 2013

Happy inspiration and news


Goedemorgen! Gisteren plaatste ik het al op twitter en instagram maar nu ook op mijn blog. Vanaf deze week ben ik officieel full time zelfstandigondernemer, geen parttime baan meer erbij maar volledige focus op Binti Home! Ik ben erg blij, heb veel zin om creatieve ideeën uit te werken en sta open voor leuke nieuwe projecten! De reden dat het hier wat stiller is, is omdat ik bezig ben met een nieuwe blog. Later meer informatie hierover. Blijf vooral deze blog volgen en je krijgt vanzelf bericht over de nieuwe blog. Nog even hard aan de slag, producten shoppen, stylen, fotograferen, grafische vormgeving... nog veel doen!


 Graag deel ik deze week weer mijn blog op Showhome met jullie. Dit keer over het maken van foto's tijdens reizen en hoe je dit terug laat komen in huis om het gevoel van de reis nog wat langer vast te houden. Lees de blog op Showhome hier.


Foto's : Binti Home

5 opmerkingen:

 1. Leuk Souraya, veel succes met je nieuwe stap en met het uitwerken van je ideeen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk en inspirerend blog!

  http://emilyhuberts.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie Emily! Meteen even een kijkje genomen op jouw blog, ziet er goed uit!

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met je fulltime ondernemerschap!! Dat geeft vast een heerlijk gevoel:). Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe plannen en je nieuwe blog! Ik hou het in de gaten.
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya