zondag 8 februari 2015

A week with Binti #week6

Maandag : 

De maandag begon meteen goed met een bezoek aan de prachtige locatie van Pistache in Amsterdam samen met een opdrachtgever. Ik zal volgend week de ruimte stylen voor een persevent van een bekend merk. Volgende week meer hierover! Deze week ga ik alle producten shoppen en verzamelen om de ruimte volgend weekend in de juiste sfeer te stylen. Bezoek aan ShowUp aan het einde dag waar ik weer allemaal mooie stands van verschillende merken en bedrijven heb bezocht. Ik schreef o.a. een blog over ShowUp, Fest Amsterdam en Aai (made with love).


 

Dinsdag :

In de ochtend ging ik eerst langs bij een leverancier om nieuwe producten op te halen voor Binti Home Shop. Ik nam tafeltjes, ladders en bankjes mee, en ze staan nu ook online!


In de middag ging ik langs bij een woning in Voorburg waarvoor ik een interieurontwerp zal maken voor de zolder voor welk een heel spannend project... waarover later meer! :)


Omdat ik in Voorburg was nam ik meteen een kijkje in de nieuwe winkel van Femke van Femkeido. Een inspirerende winkel met inspiratie voor je interieur en prachtige producten!Woensdag :

Ik begin de dag altijd met een kop koffie op de bank en lees dan de laatste blogs via Bloglovin. Volg jij deze blog al met Bloglovin? Daarna ben ik bestellingen gaan inpakken en verder gaan werken aan projecten in de studio.Donderdag & Vrijdag :

Zowel donderdag als vrijdag heb ik gewerkt aan verschillende projecten in de studio. Ik ben zo blij met mijn werkplek waar ik alle ruimte heb voor inspiratie en creativiteit. Ik deel ook geregeld foto's van achter de schermen van mijn studio en huis via mijn instagram zoals de foto's hieronder.

 

Zaterdag :

Ik probeer in het weekend wel veel vrij te houden maar soms gaat het werk toch ook door.. Zo had ik zaterdagochtend een interview met Elisah van Interior Junkie over Binti Home. We spraken af bij stadscafe Van Mechelen, prachtige locatie en binnenkort op de blog.


Daarna heerlijk geluncht bij de Foodhallen in Amsterdam samen met mijn beste vriendin Naomi van Naokies. Wat een inspirerende locatie en heerlijk eten. Goed concept! 


Na de heerlijke lunch ging ik door naar Design Icons in de Kromhouthal in Amsterdam. Erg inspirerend en mooie producten gezien. Leuk om eens te praten met mensen en handelaren waar ik niet 1,2,3 mee in contact zou komen voor projecten. Wellicht dat ik nu wel eens een samenwerking kan gaan. Ik vind het erg inspirerend om mijn kennis en netwerk te verbreden.
Op een één of andere manier had ik mijn lichten aan laten staan... heb ik serieus in die 7 jaar nog nooit gehad! Dus ik moest de hulp inschakelen van deze grote (gele! :) ) auto.. Gelukkig kon ik na 20minuten weer verder rijden. 
Gelukkig kon ik al gauw weer rijden want ik had Loods5 ook nog op mijn planning staan deze zaterdag. Ter voorbereiding voor een project wilde ik alvast kijken wat ze nu weer voor moois in de collectie hebben. Loods5 is altijd leuk!

 

 Zondag:

De zondag is een dag om lekker te ontspannen, in huis bezig zijn met wat veranderingen en eten met vrienden. Fijne zondag en tot de volgende Week With Binti :)

3 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke week. Ik lunchte vanmiddag bij van Mechelen, wat is het toch een inspirerende plek!
  En wat een mooie foto's weer...
  Fijne avond en op naar een nieuwe inspirerende week! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I see many things I like hhhhh
  That pile of stairs, plants in clay pots and paper that wonderful birds!

  Good weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya