zondag 18 januari 2015

Binti Home Collection in de Vtwonen én nieuwe kelims

Ik ben erg dankbaar als ik een vermelding van Binti Home ergens zie. Deze maand staan de linnen kussens en het geweven kelim in de nieuwste Vtwonen als één van de 13 favorieten van artdirector Marlon Zwier. Een mooie plek in de Vtwonen met prachtige woorden van Marlon! 'De blog en webshop van Binti Home zijn een ware inspiratiebron. Souraya heeft een enorm fijn kleurgevoel en haar collectie kussens en kleden is dan ook prachtig'


Sinds woensdag ben ik weer terug in Nederland na een mooie en ook emotionele maand in Egypte. Ik deelde op instagram al eerder het mooie nieuws dat ik mijn eigen kleden ga ontwikkelen in samenwerking met een kleine weverij in Cairo. Ik heb al een aantal kleden in mijn webshop staan, dit zijn allemaal enkele stuks. Maar nu zal ik echt een serie eigen kleden ontwerpen met de Binti Home look. Ik heb er ontzettend veel zin in! In maart ga ik dan ook weer terug naar Cairo voor de verdere stappen. Ik heb nog niet een deadline, ik laat het komen zoals het komt! 


Ik heb wel nog een paar nieuwe kelims meegenomen voor de shop met mooie kleuren als okergeel, grijs, zachtroze, lichtblauw en groen in de maat 140/145x70cm (€ 99,00). Ook een lange loper die wat dikker is met wol geweven op wol (€ 175,00). Zit er een kleed voor jou bij? Neem dan gauw een kijkje op de webshop!

http://www.bintihomeshop.nl/bintihomeproducten/binti-home-collection/geweven-kleden.html
 Geweven kleden Binti Home

http://www.bintihomeshop.nl/bintihomeproducten/binti-home-collection/geweven-kleden/gewevenkelimbedouinawolopwolm1.html

Foto's : Souraya Hassan, Binti Home

6 opmerkingen:

 1. Supermooi!! Als ik toch eens rijk was.... ;)
  En gefeliciteerd met je vermelding in de VT!! Altijd leuk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk je in de VT wonen te zien!
  Prachtig die kelims, wat zou ik er graag een grote in mijn woonkamer hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat tof dat je je eigen kleden gaat ontwikkelen!! Deze zijn ook super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya