maandag 25 augustus 2014

Kantoorinrichting deel 3 : met de trap naar de webshop

Zoals ik in mijn vorige blogpost heb beloofd laat ik hier het laatste gedeelte zien van mijn studio aan huis. Via een stalen trap, die oorspronkelijk uit een boot uit Parijs komt, ga je naar de vide boven mijn werkplek. Op deze etage heb ik de voorraad staan van mijn webshop Binti Home Shop. Ook dit is weer een mooie hoge ruimte met prachtige balken en een witte houten vloer. 






Vtwonen Blogtalk interview

Sommige van jullie hebben de bovenstaande foto al gezien. Ik sta namelijk met een interview in de Vtwonen van deze maand. Het is echt een droom die uitkomt. Dit had ik vijf jaar geleden, toen ik net afgestudeerd was van Artemis styling academie, nooit durven dromen. Ik ben erg blij met het interview en ook alle lieve reacties die ik van jullie heb ontvangen. Dankjewel! Uiteraard kom ik binnenkort nog met een blogpost over dit interview.

Industriële invloeden

De stalen trap is echt een eyecatcher in de ruimte. De trap stond er al toen ik hier  ( twee maanden geleden ) kwam wonen en ik was op slag verliefd. Het is een smalle trap maar met zoveel charme! De metalen ladenkast kocht ik via een oproep op twitter voor een tientje! Voorheen wilde ik de kast graag wit spuiten maar vind hem zo in de ruimte juist prachtig tot zijn recht komen met al die verschillende tinten grijs. De kast ligt vol met kleurenstalen en materiaalstalen die ik voor mijn interieurprojecten gebruik. Erg handig! Boven de kast hangt een poster die ik bij de Vlieger kocht. Naast de trap hangt een wijnflessenhouder, die ik als tijdschriftenrek gebruik, gekocht bij Kurk Design.

Binti Home Shop

Op deze bovenverdieping staat alle voorraad van mijn webshop Binti Home Shop. Hij is eindelijk helemaal gevuld met allerlei woonaccessoires voor jouw interieur! De linnen kussens en plaids van Binti Home Collection zijn verkrijgbaar  samen met de geweven kleden uit Egypte. Naast mijn eigen collectie vind je ook een Lookbook collectie. Dit is een wisselende collectie van woonaccessoires van verschillende merken die ik gebruik in stylingsettings die ik fotografeer. Door dat ik steeds nieuwe sfeersettings online plaats zal er een wisselende collectie ontstaan, de producten zijn dan ook beperkt leverbaar. Neem dus gauw een kijkje! 

Fijn thuis werken

Ik voel me gezegend met zo'n fantastische werkplek aan huis. Een heerlijke ruimte waar ik achter mijn bureau kan werken aan projecten en ook nog eens de ruimte heb om te stylen en fotograferen. Ik ben helemaal weg van dit huis, waar ik kan wonen en werken, echt een lot uit de loterij!

Wist je dat je deze blog ook kan volgen via e-mail? Vul aan de zijkant (bovenaan) je e-mail in --> en je ontvangt bij elke blog de blogpost in je mail. Erg overzichtelijk en goed te lezen, zo blijf je op de hoogte van alle blogs. Ook kan je me volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Tot de volgende blog! :)



Interieurstyling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

29 opmerkingen:

  1. Mooie collectie Souraya! En proficiat met de vermelding in VT Wonen!

    http://tastinglifestyle.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Sarah voor je lieve reactie. Leuk om te horen dat je de collectie mooi vindt, ben er zo blij mee!

      Verwijderen
  2. Wauw echt super mooi! Je mag echt trots op jezelf zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil ook zo een ruimte... zucht.... echt prachtig !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het voelt ook echt als een lot uit de loterij! Je bent altijd welkom voor een kopje koffie hoor! :)

      Verwijderen
  4. Wat een geweldige woon en werk ruimte heb je!
    Ik ben helemaal verliefd op de warme kleuren van de kelims, echt helemaal jij.
    De trap met kast is een beauty, niets meer aan doen, gewoon zo laten.
    Geniet van je heerlijke huis! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jouw comments zijn altijd zo super lief Anneke, dankjewel! Kom gerust eens langs op de kelims te bekijken :) Wie weet zit er wat voor je tussen ;) Die kast laat ik inderdaad gewoon zo.. komt mooi uit op de witte vloer! Fijne avond :)

      Verwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Boy o boy.... *trekt een jaloers gezicht* Ik heb best een schattig werkplekje, maar niet zo schattig als de jouwe! :)
    Enne.... Topverhaal en vooral topfoto's in de vtwonen! Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een super lieve reactie dankjewel :) Ben ook echt super blij met deze werkplek. Leuk dat je de Vtwonen hebt gelezen!

      Verwijderen
  7. Wat heerlijk dat dit huis je ook zo'n fijne werkplek heeft en ook nog een ruimte voor je shopspulletjes. Vind alles echt alles mooi aan je huis. De VT Wonen ligt nog niet in de winkels maar ik ga hem zeker kopen en je interview lezen. Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is een prachtige woning, voelt zo fijn! Lieve complimenten dankjewel. Benieuwd wat je van de Vtwonen vindt, hij ligt inmiddels in de winkels!

      Verwijderen
  8. Volgens mij heb je echt een heerlijk huis!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wat een geweldige ruimte! Moet heerlijk zin inderdaad om zo lekker aan huis te werken, maar wel in een aparte ruimte zodat je niet per se de afleiding van thuis hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt helemaal Esther. Wel moet ik 'maar' 1 hal door en dan sta ik weer in mijn huis maar alsnog is het super fijn werken zo!

      Verwijderen
  10. Wat een mooie ruimte om lekker in te kunnen werken en wat een leuke artikelen heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jeetje, ik reageer niet meer zo vaak. Te druk met 2 kleintjes :) Maar wat is het ontzettend mooi geworden, wat zal jij blij zijn met je mooie, eigen stek. Enne, we gaan nog wel een x koffie drinken he? :-)

    Liefs suus

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah super lief Suus, dankjewel! Helemaal begrijpelijk toch, het reageren en rustig blogs lezen schiet er bij mij ook helaas vaak bij in.. en ik heb geen kids ;). Ja ik ben echt super blij...je bent van harte welkom! De koffie staat klaar :)

      Verwijderen
  12. Me encanta la gama de colores, suave pero con carácter.
    Genial para el otoño.

    Saludos!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat heb je toch een prachtig huis! Kan me heel goed voorstellen dat je je hier helemaal happy voelt! Gaaf ook je interview in de VTWonen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief Marij, dat is het zeker. Super leuk ook jouw stuk in het Blogazine.. :) Fijne zondag!

      Verwijderen
  14. Prachtig! Als ik zo'n trap zou tegenkomen, zou ik het wel weten. ;) En het zicht naar beneden is ook heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wauw dat ziet er echt prachtig uit, je hebt het mooi ingericht maar ik verwacht ook niet anders ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya