zondag 27 juli 2014

Nieuwe showroom en winkel voor Nederlands merk FEST Amsterdam


[ENGLISH BELOW ] Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef in de categorie SHOPS I LIKE. De laatste ging over 33 Rue Majorelle, een fantastische conceptstore in Marrakech ( must visit! ). Dit keer deel ik met veel plezier de nieuwe showroom en winkel van FEST Amsterdam

Fest Amsterdam is opgericht in 2009 door broer en zus Steven en Femke. Geïnspireerd door interieur, kunst, architectuur, design, mode en het leven zijn ze samen een woonlabel gestart, FEST Amsterdam. Met dit nieuwe frisse label willen ze meubelen en woonaccessoires waar ze blij van worden, bij elkaar brengen en verkopen. 


Ik leerde Steven en Femke voor het eerst kennen op de Woonbeurs. De stand van FEST Amsterdam sprong er echt uit door het kleurgebruik en mooie woonaccessoires. Vanaf dat moment was ik al een groot liefhebber van dit merk! Afgelopen februari fotografeerde ik hun stand op ShowUp in Amsterdam. Zie de foto's en blog hier.


De uitstraling van FEST Amsterdam is een mix van Scandinavische invloeden met mooie basics en kleurrijke accenten. Een collectie die steeds meer wordt uitgebreidt met de mooiste producten, en ik ga een aantal producten verkopen in de Lookbook op Binti Home Shop.

Voor mijn nieuwe interieur wilde ik graag een mooie bank, verfijnd, een drie zits en een bank die mooi midden in de ruimte kan staan. Mijn keuze was dan ook heel snel gemaakt toen ik de Edge zag bij ShowUp. Binnenkort deel ik de foto's van deze bank op mijn blog.

Geniet nu eerst van de prachtige showroom van FEST Amstedam. Wat vinden jullie ervan? De showroom/winkel is te bezoeken voor iedereen op vrijdag en zaterdag van 10.00-18.00 aan de Roelof Hartstraat 74 in Amsterdam.


 English : 
It's been a while since I wrote a blog in the category SHOPS I LIKE. The last one was about 33 Rue Majorelle, a fantastic concept store in Marrakech (must visit!). This time I share with pleasure the new showroom and shop FEST Amsterdam.

Fest Amsterdam was founded in 2009 by brother and sister, Steven and Femke Furnee. Inspired by interior design, art, architecture, design, fashion and the life they started a brand together called FEST Amsterdam. This fresh new label is about furniture and home accessoires what makes them happy and bring them together in your home.
Since a while they've opened a showroom and store in Amsterdam and they asked me to make some photo's. I love the style,  simplicity and colours, so that's why I've bought the sofa Edge for my new home ( more about this soon ). You can visit their showroom and store on friday and saturday from 09.00-18.00, Roelof Hartstraat 74, Amsterdam. Let me know what you think!



Styling : Femke Furnee, Jolien Schipper & Souraya Hassan
Fotografie : Binti Home


2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een super mooie winkel en wat een geweldige foto's!
    Ik ben nog steeds verliefd op het mooie kleed.
    ThanX for sharing!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya