zondag 4 januari 2015

Veranderingen voor Binti Home Blog

VanVerre turquoise vaas met spiegel van Ikea, verf van Flexa - Binti Home
Vaas - VanVerre, Spiegel - Ikea, Verf op de wand - Flexa
Ken je dat gevoel? Dat je een idee in je hoofd krijgt en meteen weet dat het wel eens een goed idee kan zijn? En dat je het liefst ook meteen met dit idee aan de slag wil gaan? Ik laat mij vaak leiden door mijn gevoel, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Het is niet zo dat ik impulsief ben en meteen doe wat mijn gevoel mij ingeeft. Ik denk uiteraard wel goed na over de keuzes die ik maak. Toch is al vaker gebleken dat mijn eerste gevoel juist was.

Zo kreeg ik eergisteren het idee dat ik een andere kant op wil met mijn blog. Althans... de eigen styling, eigen fotografie en de indeling van de categorieën zijn goed, maar ik wil toch wat aanpassingen gaan uitvoeren. Mijn blog is nu vooral een portfolio met alle leuke styling opdrachten die ik heb mogen doen, een kijkje achter de schermen, het delen van mooie winkels en inspirerende beurzen. Ik zal van Binti Home Blog een inspiratieblog maken waar je inspiratie vandaan kan halen voor jouw woning. Ik wil wel mijn werk blijven delen en de leukste shops en plekken laten zien in Nederland en het buitenland. Daarnaast wil ik nu meer de focus leggen op inspiratie en interactie met jou als lezer. Mijn kennis en ervaring als interieurontwerpster en stylist wil ik met jullie delen en content maken waar je zelf ook mee aan de slag kan gaan.

Met dat idee in mijn hoofd ben ik ook gaan kijken naar de indeling van deze blog. Ik heb veel verschillende categorieën waar ik artikelen over plaats. Zoals Style I Create, Shops I Like, Fairs I visit. Maar voor mijn gevoel is de blog niet zo overzichtelijk zoals ik het zou willen. Daarom heb ik besloten om mijn blog toch over te zetten naar WordPress. Vorig jaar wilde ik hier nog niet aan denken omdat ik blij was met de uitstraling van de blog, nu denk ik, dit moet anders! En zoals Kirsten van JustK al vaker vertelde heeft Wordpress zoveel mogelijkheden en ik heb dan ook een mooi thema gevonden waar ik nu al blij van wordt! Mijn projectwebsite Binti Home is al gemaakt in Wordpress... nu is het tijd voor mijn blog. 

Het nieuwe jaar is begonnen. Ik heb er zin in! Vanuit Egypte wens ik jullie nog een fijne zondagavond en ik hoop gauw de nieuwe blog met jullie te kunnen delen.

De foto onderdeel van restyling van mijn hal, hierover binnenkort meer.

Foto : Souraya Hassan, Binti Home

12 opmerkingen:

 1. great! looking forward to keeping up with your inspiration to inspire. i'm also busy preparing my site and (work in progress) blog - New Year New Adventures! (also in Wordpress and I highly recommend it - your project site looks fab!). Thanks for sharing and very best of luck to you!

  Cheers,
  Andrea
  www.figsandflair.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk! Ik ben benieuwd! Heel veel suces! Ik blijf je blog met plezier volgen!
  Groetjes Cindy
  woon-geluk.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy New Year to you too! Best wishes for 2015.

  Salima

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nieuw jaar, nieuw uitdagingen! Wat mooi dat je je gevoel volgt.
  Dat Gata vast ene heel mooi blog worden.
  Ik blijf genieten van je inspiratie en wens je een heel gelukkig en inspirerend 2015! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herken dat gevoel, zit ook te denken om over te stappen. Je website ziet er al geweldig uit, dus dat komt met je blog vast ook goed! groetjes Greta

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk Souraya! Ik ben erg benieuwd! Ik maakte altijd zelf mijn website maar nu dat ik WordPress gebruik is het zoveel makkelijker. Ik kan me bezig houden met content en niet code! Er zijn veel mogelijkheden met WP. Ik heb van de week een nieuwe thema gekocht en ik ben er erg blij mee. Groetjes en succes met de verandering!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya