woensdag 29 mei 2013

Maand mei visueel met InstagramDe maand mei is bijna afgelopen en daarom hier een overzicht van Instagram. Op Instagram geef ik een kijkje achter de schermen tijdens de projecten die ik doe met Binti Home. Ik ben sinds vorige maand 100% zelfstandig ondernemer en dat voelt heel goed! Zie hieronder wat ik afgelopen maand heb gedaan.* Vorige week heb ik de woning van Cynthia van Miss Lipgloss gefotografeerd in opdracht van Showhome. Deze week verschijnt de binnenkijker reportage op Showhome, hou het dus in de gaten! 
* Begin mei heb ik de hele week meegeholpen met de styling van de Libelle zomerweek. Wat een fijn kleurrijk thema Brasil. Met een inspirerend thema werken is altijd erg fijn, hierdoor kan ik creatief aan de slag en kan ik tevreden zijn met het eindresultaat.
* Voor Showhome schrijf ik elke maandag een gastblog, afgelopen maandag ging dit over keukeninspiratie. Ik houd erg van een lichte keuken in combinatie met eiken, bijvoorbeeld een eiken werkblad of een mooie eiken tafel. Wat is jouw favoriete inspiratie voor de keuken?
* Vorige week was er een netwerkborrel georganiseerd door Creatives Connected in Hotel Goudfazant , een prachtige locatie in Amsterdam Noord. Erg leuk om met andere creatieve zelfstandigen te praten, ik ging er daarom in mijn eentje heen. Zo raakte ik aan de praat met verschillende zelfstandigen en deelden we ervaringen uit. Vol inspiratie en toch weer nieuwe ideeën sloot ik de avond af.
* In samenwerking met Choiz makelaars heb ik deze inspiratiemagazines gemaakt voor de klanten van Choiz. Ik mocht weer een aantal mensen blij maken met zo'n magazine!
* Deze maand had ik twee fotografieopdrachten voor de Flair, erg leuk! Een stijlvol strandhuisje in Castricum aan Zee ( ja net op een hele mooie zonnige dag gefotografeerd, begin mei). En een woning in Hoorn die ik al eerder had gefotografeerd, maar nu de tuin erbij heb gefotografeerd voor een na-zomernummer van de Flair.

Al met al was het een inspirerende maand vol creatieve projecten, inspirerende ontmoetingen en steeds weer nieuwe ideeën. Ik heb alweer helemaal zin in de volgende maand met leuke projecten in het vooruitzicht en (technische) verdieping in mijn website en nieuwe blog! Blijf je me volgen op Instagram?

Ps. De reden dat ik minder blog op Styling & Interieur is omdat ik bezig ben met een nieuwe blog. Omdat ik (zoals hierboven te zien) veel bezig ben geweest met creatieve projecten ben ik hier nog niet helemaal aan toe gekomen. Maar mijn streven is om in juni de nieuwe blog te lanceren!

Fotografie : Binti Home Iphone

1 opmerking:

  1. Leuk, zoals ik al eerder schreef, wat heb jij een toffe job!
    Groetjes Marit

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya