dinsdag 26 maart 2013

Flair vriendinnenweekend ( Westcord hotels)

De eerste Flair Vriendinnenweekend ( 5 t/m 7 april) wordt gehouden op het eiland Vlieland in samenwerking met Westcoard hotels. Een weekend waarbij vriendinnen kunnen genieten van het eiland, een openingsfeest, diverse workshops en heerlijk eten. Drie hotels werken mee aan dit vriendinnenweekend waarbij het eiland Vlieland dat weekend helemaal in het teken staat van Flair. Wil je ook gaan? Kijk dan gauw hier voor meer informatie. 


Ik werd gevraagd door Flair om een stylingsessie te geven op de redactie. Op maandagmorgen heb ik samen met de marketingafdeling van de redactie een styling brainstorm gehouden waarbij we ideeën bespraken voor de evenementstyling van het Flair Vriendinnenweekend op Vlieland. Ik had wel al wat voorwerk gedaan en o.a. bovenstaand moodboard gemaakt. Mijn idee bij de styling van dit Flair evenement is om echt het Flair gevoel te laten zien met mooie pasteltinten, in combinatie met hout, waarbij het strandleven zowel stoer&geleefd als vrouwelijk&verfijnd neergezet wordt. 

Een mooie toevoeging aan de styling op de verschillende plekken op het eiland zijn veldboeketten, zowel in een grote vaas als verschillende kleine vazen op de tafels. Veldboeketten zijn sfeervol, kleurrijk en je kan ze helemaal zelf samenstellen. Hieronder wat inspiratie, welke is jouw favoriet? Ik vind persoonlijk de eerste zo mooi met de verschillende roze tinten in combinatie met wit en groen. Ook maakte ik broches voor de Flair. Deze broches zijn voor alle mensen die dit weekend meewerken voor de Flair en zo herkenbaar zijn aan de vrolijke broche. De combinatie van jutte, organza en de felle bloem passen goed bij de stoere, vrouwelijke uitstraling van dit vriendinnenweekend.


 Meer informatie over het Flair vriendinnenweekend:

Moodboards & Fotografie : Souraya Hassan, Binti Home
Images via : Pinterest
Laatste beeld informatie : Flair


5 opmerkingen:

 1. Souraya, hoe stoer! Leuke opdracht. Nu ik dit lees krijg ik zin om te gaan! Ik had er al over gelezen in flair, maar had geen plannen om te gaan, tot jouw post :-) misschien toch wel....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Marit, wat een leuk bericht... heb ik je dan misschien overgehaald om toch te gaan? Volgens mij wordt het echt een heel leuk evenement! :)

   Verwijderen
 2. Wow, ik vind alle bloemen mooi als er maar geen geel in zit.
  Leuke klus heb je weer toch...en ja, ook ik krijg zin om te gaan als ik dit zie:)

  Ik wens jou in ieder geval heel veel plezier

  Leifs Nermina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk!!! Het ziet er echt super vrolijk uit... dat zal vast een geweldig evenement worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thanks voor de fijne reactie! Goed om te horen :)
  Wat een geweldige baan heb je zeg! Als ik dit zie denk ik echt dat ik de verkeerde studie heb gedaan, haha! Veldbloemen zijn bij mij ook zeer favoriet, de eerste of de vierde, in allemaal verschillende vaasjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya