donderdag 14 maart 2013

Binnenkijker Zeist in Wonen Landelijke Stijl 2013Vorig jaar zomer fotografeerde ik de prachtige woning van Rob & Hanneke in Zeist. Het huis hebben ze helemaal zelf laten bouwen naar hun eigen wensen en smaak. Hanneke houd van stylen en veranderd het interieur daarom vaak met nieuwe accessoires, andere kleuren of een toevoeging van nieuwe meubels. Een sfeervol, warm en persoonlijk interieur waar Rob & Hanneke met hun drie kinderen wonen. Ik ben erg blij met de productie, de woning is mooi uitgelicht. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt?  

 Ook nog een leuke vermelding voor Binti Home in het interview met de Rob en Hanneke. Binnenkort ga ik dus weer naar Zeist om advies te geven voor de kelder. Uiteraard zal ik het resultaat van dit project met jullie delen.

Fotografie & Styling: Souraya Hassan | Binti Home

9 opmerkingen:

 1. Ik heb een abonnement en had de mooie reportage gezien. Mooie warme inrichting! Mag ik vragen welke kleur en welke verf er voor de muren gebruikt is?
  Groet Kiki

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie afbeeldingen en kleurencombinaties! love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook genoten van die prachtige reportage, ik heb ook al jaren een abonnement op dit mooie blad.
  Een sfeervol huis.

  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi! Mag je met recht trots op zijn!!

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had de reportage al gelezen in de WLS, prachtige foto's. Lijkt me een geweldig beroep, lekker binnenkijken bij iemand anders en dat dan zo mooi mogelijk vast proberen te leggen. Het is je zeker gelukt. Lijkt me geweldig om je eigen huis in zo'n mooi blad te zien. Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi fris en sfeervol huis.

  Lieve groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schitterende reportage!! Die stippeltjeskamer, maar ook de rustige kleuren met de roze accenten ... wauw! Lekker fris... lekker lente!

  Hopen dat het ook gauw echt lente wordt!

  Groetjes
  Miriam

  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi huis, sfeervol ingericht en hele mooie foto's! Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooie foto's! Ik ben zo'n fan van die Hay stoelen he, nog even sparen maar dan staat er ook eentje achter mijn bureau :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya