woensdag 22 augustus 2012

Werkupdate, Do what you love

Fritz Hansen via Pinterest , Love what you do via Pinterest
''Do what you Love - Love what you Do'' Een prachtige tekst wat inmiddels 1 van mijn favoriete quotes is geworden. Ik probeer dit ook toe te passen in het dagelijks leven. Door te doen waar je van houdt ontstaat een positieve reactie waardoor je je fijn voelt bij wat je doet maar ook kan genieten van wat je doet! Ik probeer dan ook te genieten van elke dag dat ik dit prachtige vak mag uitoefenen. Ik ben inmiddels ruim drie jaar bezig met Binti Home en elke dag sta ik blij op met de gedachte wat voor leuks ik die dag weer ga doen.

Voor die tijd staan er verschillende, maar o zo fijne, deadlines voor projecten op me te wachten. Zo zijn mijn collega-vriendin-stylist Sanne en ik al vol op bezig met de voorbereidingen voor de evenmentstyling van de Tinadag, welke 22 en 23 september zal plaats vinden in Duinrell. Vanwege het succes van vorig jaar dit jaar nog groter ( 2 dagen), rozer en feestelijker. We gaan er dan ook een XXL roze feestje van maken!

Daarnaast sta ik op de Woonbeurs op het designplein, ik zal daar één dag plaats nemen in de blogger-huiskamer. Ik zal live-bloggen, mijn lezers ontmoeten, maar ook een onthulling geven van mijn nieuwe werkzaamheden vanaf 2013! Meer informatie volgt. Binnenkort is het ook mogelijk om via mijn blog kaarten te bestellen voor de woonbeurs. Want dit jaarlijks woonspektakel mag je als interieurliefhebber niet missen!

Fotograferen doe ik zo graag, met name interieurfotografie. Inmiddels leuke contacten gemaakt met verschillende bewoners van prachtige huizen. Waarschijnlijk zal ik nog twee producties gaan fotograferen de komende weken. Ik haal daar zoveel plezier uit, vooral van het eindresultaat waarbij de voorbereiding, fotografie, styling en productie samen komen in een publicatie.

Volgende week zal ik ook een dag naar België gaan voor de presentatie van het interieurontwerp dat ik heb gemaakt voor de benedenverdieping van een woning. Een leuke klik met de mensen zorgt voor een prettige samenwerking en vertrouwen in een mooi eindresultaat. Ik ben erg benieuwd!

Naast al deze leuke klussen probeer ik te blijven bloggen om jullie (hopelijk) te inspireren en een kijkje te geven in mijn leven. De blog zal nog een kleine metamorfose ondergaan de komende tijd. Vanwege de projecten heb ik iets minder tijd om te bloggen maar probeer zeker 1 of twee keer per week iets te plaatsen.

Normaal gesproken schrijf ik nooit zoveel en probeer ik vooral visuele blogposts te plaatsen. Maar vond het ook leuk om mijn gedachten eens te tonen. Ik ben erg benieuwd naar jullie reactie!

Via Midori

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk om te lezen!!! Ik volg je inspiraties met veel plezier en vind het interessant om te lezen waar je mee bezig bent. Succes! En geniet!

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh, aaah, amai! SUPER tof om te lezen waarmee je allemaal bezig bent.
  Vooral je verhalen over je mooie contacten met mensen van huizen, spreken mij aan.

  Ben lange tijd uit bloggersland geweest en vandaag kijk ik en je foto sprak mij direct aan.
  Het is en blijft inderdaad een mooi en inspirerend citaat.

  Groeten
  Tania Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige quote! Helaas doen velen niet wat ze leuk vinden.. Maar ben het helemaal mee eens dat als je doet wat je leuk vind, als je je passie volgt, je uiteindelijk meer zult bereiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk stukje! Altijd doen waar je je goed bij voelt:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor al jullie leuke reacties en complimenten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya