woensdag 15 oktober 2014

Kantoorartikelen van Hema in de studio

Elke maand schrijf ik een blog voor Hema Blog met steeds een ander thema. Ik ben helemaal vrij om te bedenken waarover ik een blog wil schrijven en dit keer gaat de blog over mijn studio aan huis. Ik gebruik verschillende producten van Hema in mijn kantoor zoals ordners, opbergmappen, opbergdozen en sticky notes, super handig en overzichtelijk! Daarnaast ben ik altijd weg van de kaarten van Hema, ik verstuur deze geregeld als verjaardagskaart of zomaar naar een vriendin. Hieronder wat foto's die ik heb gemaakt voor de blog, neem gerust een kijkje op Hema Blog voor meer foto's en uitleg. 
Vragen over de foto's? Of heb je interesse in één van de producten die je ziet op de foto's en wil je meer informatie? Stuur gerust een mailtje naar info[at]binti-home[punt]nl

Styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home

3 opmerkingen:

  1. super leuke post met erg mooie foto's :D !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk inspirerend artikel, erg mooie foto's! Bij ons op het kantoor hebben ze ook recent nieuwe kantoorartikelen aangeschaft. De nieuwe artikelen maken de sfeer helemaal compleet. Kantoorartikelen kunnen de sfeer echt maken of breken!

    BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya