dinsdag 15 juli 2014

Binti Home Story : My painted chairs and table with Flexa creations

Na een fijne dag in het Flexa House of Colours (hierover later meer) in Amsterdam deel ik hierbij toepasselijk het resultaat van mijn tafel en stoelen die ik afgelopen week heb geverfd. In deze eerdere blog toonde ik de ongeverfde stoelen en tafel die ik via Marktplaats had gevonden. De kleuren uit de Creations lijn van Flexa had ik uitgekozen in een matte lak uitvoering. 

Ik ben ontzettend blij met het (kleurrijke) resultaat. Ik houd van aardetinten en kleur en dit palet komt goed tot zijn recht in deze witte keuken. Ik heb gekozen voor de kleuren Caramel Fudge, Cafe Latte, Retro Vibe en Bakery Brown. Het zijn verschillende kleuren bij elkaar maar door de matte natuurlijke uitstraling vind ik het prachtig met elkaar matchen. De tafel heb ik de kleur Sandy Beach gegeven. Achter de tafel heb ik een baan kurk opgehangen waar ik wat recepten op heb geprikt. En in de vensterbank wat verschillende (vet)planten en cactussen in terracotta potten voor wat extra natuurlijk groen.

Ik vind dit echt een heerlijke plek om de dag te beginnen met een kop koffie en een gezond ontbijt.  Wat vinden jullie van het resultaat? Fijne avond!Here I like to share the results with you of my table and chairs I painted last week. Today I've had a great day at the Flexa House of Colours, more about this alter. In this previous blogpost I showed the unpainted chairs and table I had found online at Marktplaats. I've chosen some colours (in matt lacquer) from the Creations collection from Flexa. Im really happy with the (colourful) result. I love earth tones and this colour palette really stands out in this white kitchen. I've chosen the colours Caramel Fudge, Cafe Latte, Retro Vibe and Bakery Brown. The table I gave a more neutral colour, Sandy beach. Behind the table I put a stroke cork on the wall where I pinned some recipes on. In the window I put some different plants in terracotta pots for some natural greenery. This place is really nice to start my day with a cup of coffee and some healthy breakfast. What do you think of the result? Have a good night!

 Ontwerp, styling en fotografie : Souraya Hassan, Binti Home14 opmerkingen:

 1. Wauw wat is het super mooi geworden! Warm, gezellig en helemaal jij!
  De kleuren zijn echt geweldig!
  Ik ga het onthouden voor een schilderklus!
  Geniet van je fijne eethoek! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve reactie Anneke! Ik ben ook super blij met het resultaat. Benieuwd naar jouw schilderklus! :)

   Verwijderen
 2. Wauw dat ziet er mooi uit, prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, echt geweldig !!! De kleur van de stoel waar de doek overhangt heb ik op mijn muur. Verder is het hier een allegaartje (moet ik toch eens wat aan doen)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de Caramel Fudge, zo'n mooie kleur. Ga hem ook nog op de muur doen in de gang met spiegels erbij... uiteraard wordt dat ook nog een projectje voor mijn blog :). Benieuwd met welke kleuren jij de Caramel Fudge hebt gecombineerd!

   Verwijderen
  2. ow is dat caramel fudge. Hier is het een gestucte wand. Het zit er al heel lang op maar ik blijf het een ontzettend mooie kleur vinden. Ik ben verder heel erg fan van tinten dit tussen mint en petrol inliggen. Dank je voor je inspiratie, ik ga vanmiddag de Ariadne halen, top dat jij daar in staat! Als de kinderen weer naar school zijn ga ik me eens bezinnen op een wat harmonieuzer geheel.

   Verwijderen
 4. Wat is het mooi geworden! Ik denk er ook al een tijdje aan om een ronde tafel te doen... Hierdoor ben ik nog meer overtuigd van mijn plan! Staat echt heel mooi!
  Geniet ervan.

  Liefs, Milou

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Milou, wat lief! En wat leuk om te horen dat je ook een ronde tafel gaat doen! In plaats van je eettafel.. of ergens anders in de ruimte? :) Fijne avond!

   Verwijderen
  2. Wow Girl you're really good , I like your style

   Verwijderen
 5. Gister de vtwonen blogmagazine ontvangen. Zulke mooie pagina's met inspiratie.. wilde meteen jou blog bekijken. Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lieve reactie Rieneke! Dat vind ik erg leuk om te horen, dankjewel! :)

   Verwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya