dinsdag 4 oktober 2011

Ontwerp en evenementstyling Tinadag 2011

Samen met collega stylist Sanne heb ik het ontwerp gemaakt en styling verzorgt voor de Tinadag 2011. De Tinadag is een groot evenement voor de jonge lezeressen van het tijdschrift Tina. Dit jaar was het helemaal uitverkocht en liepen er 13.000 meiden/ouders op het park. Hartstikke leuk om te bedenken dat we de dagen ervoor met een team bezig zijn geweest om alle stylingplannen die we hadden bedacht uit te zetten in het park. Het thema was rozer dan roze, en met alle meiden in het roze was de Tinadag dit jaar een echt zonnig roze feest!
Sticker speciaal laten maken voor de Tinadag.

De verschillende terassen kregen een styling van vrolijk tafelzeil van Kitsch Kitchen, met hierop gekleurde vaasjes met bloemen. Stylingtip: verzamel oude sapflessen, olijvenpotjes, jampotjes, glazen etc. Kies voor de flessen een kleur ( in dit geval roze ) in verschillende tinten en verf de potjes in deze kleuren. Je krijgt zo een persoonlijk stylingelement welke je op verschillende plekken in het huis kan neerzetten. En ben je de kleur zat? Dan kan je het glaswerk zo weer over verven!


In de striptekenaarstent deelden de striptekenaars van Roos en Suus&Sas handtekeningen uit. Om in de striptekening sfeer te komen hebben we een tafelkleed gemaakt van echte tina strips, lampenkappen 'bekleed' met strips en een tinaboeket gemaakt van covers. 


Omdat Tinadag 20 jaar bestaat stond er een felicitatiewand op het park waar de meiden hun felicitatie of boodschap aan Tina konden opschrijven. Aan het einde van de dag was dit het resultaat.

Bij het theater werden de goodiebags uitgedeeld, hier hebben we een inspiratiewand gemaakt met tinacovers, lijstjes en canvasdoeken.


In de Hematent konden de meiden een make-over krijgen van 6 haarstylisten. 

Naast de Tinatent werden lijnen gespannen om hier alle ingezonden t-shirts op te hangen van de Hema ontwerp wedstrijd. 


Door het hele park hingen grote ballonnentrossen, herkenbare Tima stickers op de grond die de routing aangaven en grote borden met de artiesten die optreden op het grote veld.

Langs het pad werden inspiratielijnen gespannen met hieraan vrolijke stoffen in combinatie met Tinacovers en grote Tinavlaggen. De stoffen met dank aan de Boerenbonthal.De banken die verspreid stonden over het park werden bekleed met tafelzeil voor een vrolijk en kleurrijk effect.


Concept & Styling : Binti Home & Sanne Bannink
Fotografie : Binti Home

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya