dinsdag 18 januari 2011

De kleurentrends voor het interieur 2011: Optimistisch en verfijndDe kleurentrends voor het interieur 2011 zijn bekend, diverse trendbureau's, kleurspecialisten waaronder Histor en Akzo nobel hebben de kleuren voor het nieuwe jaargepresenteerd. 2011 is het jaar waarin optimisme een hoofdrol zal spelen met verfijnde kleuren, creatieve energie, de feel good factor die terug zal komen in interieurs. Deze feel good factor zal te bereiken zijn door een eigen draai te geven aan het interieur, te spelen met accentkleuren en vooral : durf te experimenteren! Kleur is niet meer alleen geschikt voor de wanden, maar combineer kleur met materiaal en laat dit terug komen in de inrichting.
Later deze week een nieuwe blog met inspirerende kleurinterieurs!

Naar aanleiding van de diverse trends heb ik de kleurtrends voor 2011 visueel gemaakt met deze onderstaande moodboards. Laat u zich inspireren!

2 opmerkingen:

 1. Hai Souraya,

  Mooi en duidelijk overzicht van de verschillende kleurentrends van 2011!

  Foto's uit eigen collectie? Mooi hoor!

  Greetz Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Souraya,

  via het Twitteraccount van Marian kwam ik op dit artikel terecht. Wat leuk om de kleurtrends van 2011 in deze visuals te zien! Wellicht leuk om te weten dat sanitairfabrikant Grohe binnenkort in deze kleurtinten (6) Rainshower handdouches introduceert, zodat de badkamer ook gestyled kan worden in de kleuren van nu. Zodra de nieuwe douches verkrijgbaar zijn, zal ik je op de hoogte brengen.

  Groeten,
  Marjolein
  2twintig PR

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for reading my blog, I would like to read your comment. With Love, Souraya